Arbodienstverlening

Guyra International Arbodienst is een sinds 1996 SBCA gecertificeerde arbodienst met het hoofdkantoor in Rotterdam (Brainpark-I) en diverse locaties in het land.

Wij staan bekend om de zeer korte lijnen met onze klanten, wat voor alle relaties een prioriteit is. Ons team van vaste professionals is altijd goed bereikbaar.

Uiteraard realiseren wij ons dat ‘ziek is ziek en verzuim een keuze is’. Deze slogan wordt veel gebruikt en is wel degelijk van toepassing. Een werknemer, die een dag door ziekte niet inzetbaar is, kost de werkgever al snel honderden euro’s.

Onze visie is dat “uw personeel uw kapitaal is en daar zorgen wij goed voor”

De kerntaak van een gecertificeerde arbodienst is werkgevers te ondersteunen bij hun arbeidsomstandighedenbeleid en verzuimbeleid. Daarvoor heeft de arbodienst vier kerndeskundigen in huis: een bedrijfsarts, arbeidshygiënist, veiligheidskundige en arbeid- en organisatiedeskundige. Tevens heeft Guyra arbeidsdeskundigen in dienst specifiek ten behoeve van het arbeidsdeskundige onderzoek.

Daarnaast hebben wij voor de re-integratie en begeleiding voor uw medewerkers een vaste providerboog; denkt u hierbij aan 1e en 2e spoor, coaching trajecten, etc.

Guyra International Arbodienst werkt nauw samen met Medimark (Preventieve) Medische Keuringen (www.medimark.nl)