Gezondheid en preventie

Leven en werken: wij doen dat bij de gratie van onze gezondheid.
Daarom dienen wij zorgvuldig met ons lichaam en gezondheid om te gaan. Bij Guyra Arbodienst staat dat in alle gevallen voorop!
Vanuit de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) kunnen wij de arbeidsgerelateerde gezondheids- en arbeidsrisco’s binnen uw organisatie voor u in beeld brengen.

Door middel van een Periodiek Arbeidsgezondsheidskundig Onderzoek (PAGO, artikel 18 van de Arbowet), welke inhoudelijk passend moet zijn bij de situatie op de werkvloer, dient u dit onderzoek aan te bieden aan uw werknemers.

Veel verder gaan wij met een Preventief Medisch Onderzoek (PMO).
U kunt als werkgever vroegtijdig anticiperen op de mogelijke gezondheidsproblemen bij uw werknemers. Dit kunt u doen, door uw werknemers een Preventief Medisch Onderzoek aan te bieden. Het Preventief Medisch Onderzoek van Guyra Arbodienst is een complete gezondheidscheck die uw werknemers snel duidelijkheid geeft over hun psychische en fysieke gezondheid. De werknemer krijgt inzicht in het energieniveau, welbevinden, leefstijl, werkvermogen.

Als werkgever kunt u zoveel mogelijk uitval voorkomen en werken aan de betrokkenheid van uw personeel bij uw bedrijf. Want als uw werknemers vitaal zijn en met plezier werken, zetten zij net die extra stap en zal het ziekteverzuim gunstig beïnvloeden.