medimark whats-app  medimark fb  medimark twitter  medimark linkedin  medimark email
Arbodienst Guyra International

Vacature Bedrijfsarts

Vacature BEDRIJFSARTS (M/V) (mogelijk CMO | Stafarts)

Wie ben je?

Jij bent een geregistreerd bedrijfsarts met enkele jaren werkervaring. Behalve bedrijfsgeneeskunde heb je ervaring op het gebied van (preventieve) medische keuringen of je hebt een sterke interesse hiervoor.

Verder ben je nuchter, flexibel en enigszins commercieel ingesteld. Je bent representatief, prettig in de omgang en communicatief sterk.

Integriteit, zelfstandigheid en nauwkeurigheid zijn voor jou vanzelfsprekend en natuurlijk ben en blijf je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen/veranderingen en de wet- en regelgeving rond je vakgebied.

Je kunt op ieder niveau meepraten, past jezelf makkelijk aan en hebt er geen problemen mee om waar nodig “je mouwen op te stropen”. Ook heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling & schriftelijk) bij voorkeur aangevuld met de Engelse taal en je denkt in (praktische) oplossingen & mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Guyra International Arbodienst (www.guyraint.nl). Een nuchtere middelgrote en sinds 1996 gecertificeerde Arbodienst onderdeel van de Rock-Solid Management Group

(www.rock-solid.nl). Wij werken landelijk maar onze werkzaamheden vinden veelal plaats in “de grote randstad”. Er is een zeer gemêleerd (internationaal) klantenbestand (eigenlijk in iedere branche/sector wel) en onze klanten/opdrachtgevers variëren in grootte en bieden zeker voldoende uitdaging.

Wat ga je o.a. doen?

Uiteraard het uitvoeren van je vak in de volle breedte maar ook:

  • Samenwerken met de andere artsen, (arbo)verpleegkundigen, case- en verzuimmanagers etc. binnen de organisatie
  • Soms werk je op locatie bij een van onze klanten en waar nodig ondersteun je de Business Unit Medimark (medimark.nl) door het uitvoeren van (preventieve) medische keuringen en/of voorzie je hen van verhelderend advies
  • Je neemt met enige regelmaat deel aan het ICT overleg binnen onze organisatie en draagt zo bij aan de verdere professionalisering van de totale organisatie
  • Je draagt je steentje bij aan het verhogen van de kwaliteit en klanttevredenheid
  • Uitvoering geven aan eigen verbetervoorstellen en eigen initiatieven in overleg met je leidinggevende

Afhankelijk van je ervaring, kwaliteiten & ambitie is de functie van Stafarts | CMO, lid MT (op termijn) bespreekbaar waarbij o.a. onderstaande zaken aan je takenpakket worden toegevoegd:

  • Leidinggeven aan de andere artsen en (arbo)verpleegkundigen
  • Je werkt als kerndeskundige binnen onze organisatie en draagt zo bij aan de verdere professionalisering van de totale organisatie alsmede de (her)certificering.

Wat neem je verder nog mee?

  • Gedrevenheid, relativeringsvermogen, collegialiteit en een gezonde dosis humor
  • Geldig rijbewijs B en een geldige BIG registratie
  • Aantal uren/dagen per week bespreekbaar/in overleg (mede afhankelijk van je mobiliteit)

* Mogelijk dus ook te combineren met een andere parttime baan, pensioen of je werk als zelfstandige *

Voor meer informatie kun je contact opnemen met

Reinier van der Bie via 010-2722770 of via hrm@rock-solid.nl