medimark whats-app  medimark fb  medimark twitter  medimark linkedin  medimark email
Arbodienst Guyra International

Tarieven Arbodienst Guyra

Tarieven Arbodienst Guyra (2012-2022)

Eenvoud & overzichtelijk

Ingewikkelde/onoverzichtelijke en vaak (te) dure pakketten hebben niet onze voorkeur (maar zijn wel degelijk mogelijk). Wij werken standaard met een aansluitmodule waarbij u slechts een “flat-fee” per medewerker per jaar betaalt. Verder betaalt u alleen voor wat u afneemt. Niets nodig = geen extra kosten. Heel transparant. Uiteraard behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden. In een  persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen in kaart en vervolgens zorgen wij voor een product wat aansluit bij uw wensen.

U ontvangt van ons een overzichtelijke & uitgebreide tarievenlijst zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Heel overzichtelijk. Deze tarieven staan echter niet op onze website vanwege het feit dat het al snel de bekende “appels en peren” vergelijken wordt omdat uitleg en vooral de inhoud bij de verschillende aanbieders vaak verschillen. Dit lichten wij u graag persoonlijk toe.

Transparant en stabiel

Geen “verborgen kosten” of allerlei uitzonderingen. De tarieven en aansluitkosten zijn bij ons ook niet afhankelijk van uw branche/sector of (historische) ziekteverzuimpercentage en/of meldfrequentie.

Update 29/09/2016: voor 2017  is een vernieuwde tarievenlijst beschikbaar. De aansluitkosten zijn verlaagd, enkele tarieven zijn iets verhoogd maar er zijn ook diverse tariefsverlagingen doorgevoerd. Voor het volledige overzicht verwijzen wij u naar de nieuwe tarievenlijst. Zie het berichtenoverzicht in OVRS voor de link.

Update 30/09/2017: voor 2018  is de tarievenlijst beschikbaar. Voor het volledige overzicht verwijzen wij u naar het downloadcentrum in OVRS.

Update 28/09/2018: voor 2019  is de tarievenlijst beschikbaar. Voor het volledige overzicht verwijzen wij u naar het downloadcentrum in OVRS.

Update 30/09/2019: voor 2020  is de tarievenlijst beschikbaar. Voor het volledige overzicht verwijzen wij u naar het downloadcentrum in OVRS.

Update 30/09/2020: voor 2021  is de tarievenlijst beschikbaar. Voor het volledige overzicht verwijzen wij u naar het downloadcentrum in OVRS.

Update 30/09/2021: voor 2022  is de tarievenlijst beschikbaar. Voor het volledige overzicht verwijzen wij u naar het downloadcentrum in OVRS.

Update 30/09/2022: voor 2023  is de tarievenlijst beschikbaar. Voor het volledige overzicht verwijzen wij u naar het downloadcentrum in OVRS.

Voorwaarden

Op alle offertes, leveranties, werkzaamheden etc. zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing welke u op eerste verzoek worden toegezonden. Algemene voorwaarden van opdrachtgevers, (toe)leveranciers en overige derden worden reeds nu voor alsdan nadrukkelijk van de hand gewezen. Alle bedragen zijn in Euro’s (prijspeil 2021) en exclusief BTW en indien van toepassing exclusief reiskosten. Wij behouden ons het recht voor om tarieven tussentijds te wijzigen. Voor (speciale) zaken met een spoedeisend karakter geldt een toeslag!

Gemakkelijk aanvragen

Indien u meer informatie wenst te ontvangen betreffende onze modules, tarieven voor losse diensten of vrijblijvende informatie wilt ontvangen over het samenstellen van een module op maat neem dan contact met ons op via 010 – 27 22 770 of vul het contactformulier in.