medimark whats-app  medimark fb  medimark twitter  medimark linkedin  medimark email
Arbodienst Guyra International

Partners Guyra International Arbodienst

Nauwe samenwerking met professionele partners

Partners: Door de jaren heen is er steeds meer vraag gekomen naar een grote verscheidenheid aan diensten vaak met een enorme overlap. Juist door de vele mogelijkheden van de Rock-Solid Management Group is het mogelijk al die overlappende diensten, met daardoor verwarring voor klant en ondernemer, sterk te reduceren.

Eén nummer één aanspreekpunt. Een dienst van de Rock-Solid Management Group is HRM & ARBO samen of zoals u wilt ARBO & HRM samen, een product door RSMG samen met PZ Zaken BV ontwikkelt. Het verlost u als ondernemer van of de ARBO zorg of de personeelszorg en als dit dan nog ondersteund wordt door goede software dan is de efficiency slag en kosten besparing gemaakt.

Elke dienst kan ook apart worden afgenomen en voor de Rock-Solid Management Group is dat geen enkel probleem. Wel zullen we u blijven informeren om de meest efficiënte weg te volgen.

Kennis maken met Rock Solid Management Group en haar diensten?

Voor een helder overzicht van de meest gangbare dienstverlening verwijzen wij u graag naar dit document

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via 010 – 27 22 770 of via het contactformulier. Graag kijken wij samen met u naar de invulling van uw wensen.