medimark whats-app  medimark fb  medimark twitter  medimark linkedin  medimark email
Arbodienst Guyra International

Health Check-up

Health check-up

U weet dat goed eten, regelmatig bewegen en voldoende rust belangrijk zijn voor een gezonde leefstijl. Maar hoe past u dat toe in uw eigen leven? Met de Health Check-up (een Preventief Medisch Onderzoek) van Medimark krijgt u een persoonlijk advies over uw gezondheid in relatie tot uw leefgewoonten. Een PMO of Health Check is geschikt voor iedereen die wil weten hoe het met zijn of haar gezondheid is gesteld. Het stelt u in de gelegenheid om tijdig iets aan uw gezondheid te doen of om meer zekerheid over uw gezondheid te krijgen. Het is bovendien een betrouwbare controle om tijdig een eventueel verhoogd risico op bijvoorbeeld hart- en vaatziekten op te sporen. Voor velen, die u voorgingen, een hele geruststelling.

Wat wordt er onderzocht?

Met het Medimark Preventief Medisch Onderzoek kijkt u samen met een deskundige en ervaren arts naar de verschillende factoren die uw leefstijl en gezondheid (kunnen) beïnvloeden. Aan de hand van een vragenlijst over uw leefstijl en de aanwezigheid van bepaalde aandoeningen die bij u of in uw familie voorkomen, kunnen bepaalde gezondheidsrisico’s worden opgespoord.
Het tweede deel bestaat uit een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarin de volgende onderdelen worden behandeld:

  • Bloed- en urineonderzoek
  • Cholesterol- en glucosegehalte
  • Lever- en nierfunctie
  • Ogen-, gehoor- en longfunctietest plus een electrocardiografisch onderzoek
  • Onderzoek psychische klachten en stressbestendigheid

U kunt de health check-up of PMO ook uitbreiden met een inspanningstest. Bij de inspanningstest gebruiken we een fietsergometer, zodat uw conditie optimaal in kaart wordt gebracht.

Bewustwording en preventie

Na afloop van de keuring bespreekt de arts de resultaten met u en geeft nader advies of informatie, toegespitst op uw specifieke situatie. U wordt zich ervan bewust hoe uw gezondheid en leefstijl elkaar positief kunnen beïnvloeden en hoe u met veelal kleine aanpassingen in uw leefgewoonten de gevonden risico’s snel kunt verminderen.
De arts kunt u ook na de keuring altijd blijven vragen om advies of toelichting; de arts wordt uw coach qua gezondheid zodat u er niet alleen voor staat.

“Wij keuren cliënten en geen patiënten.”

Afsprakensysteem

Even een afspraak maken, kost u best wat tijd. Kostbare tijd. Tijd die u liever aan andere zaken besteed. Wij begrijpen dit. Daarom werken wij (tot op heden als enig Medisch Keuringsinstituut) met een volledig geautomatiseerd system genaamd Medibase.
U kunt zelf rechtstreeks online een afspraak maken via de Medimark afsprakensite, direct hierna kunt u inloggen met een toegestuurde persoonlijke cliëntencode. Met deze unieke code kunt u het eerste gedeelte van het keuringsformulier alvast op het gemak, op ieder gewenst tijdstip van de dag, digitaal invullen, opslaan, eventueel afdrukken en veilig verzenden.
De keurend arts zal dit gedeelte doornemen alvorens u op de keuring verschijnt. De onderzoeksresultaten worden vervolgens door de arts ingevuld. Wanneer alle gegevens compleet zijn kan het rapport veilig verstuurd worden.
Dit voorkomt fouten, vertraging en zorgt voor een eigentijdse snelle keuring!
Door deze manier van werken kan snel (bij spoed altijd binnen 48 uur) een keuring plaatsvinden.
Afspraken via onze afsprakensite zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag online aan te vragen.

Locatie

U bent van harte welkom in één van onze vele vestigingen bij u in de buurt.

Meer informatie, offerte & contact

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met een van onze collega’s op 010 – 45 31 900 of klik hier om het contactformulier in te vullen.

Klik hier voor het maken van een afspraak in één van onze vele vestigingen bij u in de buurt of bel gratis met 0800 – 63 34 627 (tijdens kantooruren).