medimark whats-app  medimark fb  medimark twitter  medimark linkedin  medimark email
Arbodienst Guyra International

Over ons: Guyra International Arbodienst

Guyra International Arbodienst

Vanuit onze visie dat ‘werken gezonder is’ richten onze bedrijfsartsen en professionals zich op de maximale inzetbaarheid van het personeel. Vandaag de dag is Guyra International Arbodienst de oplossingsgerichte Arbo- en verzuimdienstverlener die werkgevers en werknemers persoonlijk adviseert en praktisch -en beleidsmatig ondersteunt bij het uitvoeren van de Arbo-regels.

Taakdelegatie bij verzuimbegeleiding

In voorkomende gevallen/situaties werken onze mensen onder taakdelegatie. Dit houdt in dat specifieke taken door iemand (anders) van de functionele eenheid (behandelteam) worden voorbereid en/of afgehandeld. Deze gedelegeerde taken/verantwoordelijkheden zijn nadrukkelijk afgestemd op de specifieke competenties/vaardigheden van de desbetreffende werknemer, zijn vooraf getoetst en e.e.a. is schriftelijk vastgelegd. De eindverantwoording ervan blijft echter bij de initiële persoon. Zie o.a. ook de website van de OVAL voor meer informatie.

De volgende pagina “Wie is Guyra Arbodienst?” en “Waarom Guyra Arbodienst?” geven u een goed beeld van onze organisatie.

Persoonlijke aandacht voor u en uw personeel

Verzuimbegeleiding is en blijft een kwestie van persoonlijke begeleiding. Daarin onderscheidt Guyra International Arbodienst zich van de klassieke grote(re) arbodiensten. Guyra is een kleinschalige arbodienst die landelijk opereert. Onze klanten bevinden zich in het midden- en kleinbedrijf maar ook grotere klanten kennen wij persoonlijk. Hierdoor kunnen wij de begeleiding bieden die u zelf voor uw personeel in gedachten heeft. Naast het begeleiden van uitgevallen medewerkers hebben we tevens een ruime ervaring in het aanpakken van frequent verzuim én het opzetten van een goed preventief beleid.

Rock-Solid Management Group