medimark whats-app  medimark fb  medimark twitter  medimark linkedin  medimark email
Arbodienst Guyra International

Wie is Guyra Arbodienst

Wie is Guyra Arbodienst?

Guyra is een SBCA & ISO gecertificeerde, nuchtere middelgrote arbodienstverlener en biedt al ruim 20 jaar service en kwaliteit aan organisaties van klein tot groot door heel Nederland. Guyra werkt op basis van persoonlijke & praktische benadering en geeft helder advies & brede ondersteuning. Dit doen wij op onze eigen(wijze) manier met veel persoonlijke aandacht en hart voor uw organisatie. Wij voelen ons sterk verbonden met onze klanten. Samen staan we sterker.

Onze klanten zitten door heel Nederland en waarderen onze heldere werkwijze, de korte (communicatie)lijnen en praktische benadering. Eigenlijk zijn we altijd al anders geweest en dat zullen we ook blijven. Voor een snelle impressie verwijzen wij u naar de volgende pagina: “Waarom Guyra Arbodienst” en onze factsheet “Waarom Guyra.pdf”.

Door efficiënte en nauwe samenwerking met onze ervaren partners waaronder Medimark, voor periodieke en/of verplichte medische (preventieve) keuringen & PZ Zaken (HRM/Juridische ondersteuning) hebben wij veel meer kennis en mogelijkheden dan een “gewone Arbodienst”. Dat werkt in uw voordeel want dit alles nemen wij automatisch mee in de dagelijkse praktijk en maakt dat Guyra al jarenlang meer kan en meer is dan “slechts” een Arbodienst of een verzuimloket.

Onze medewerkers kennen u persoonlijk en streven samen met u naar Integraal GezondheidsManagement gericht op een gezonde(re) bedrijfsvoering en gaan voor u een stap verder dan alleen het registreren en managen van uw verzuim. Wij bieden adequate ondersteuning/begeleiding van onze klanten met zaken zoals preventie, verzuimmanagement en allerhande Arbodienstverlening (van RI&E tot spreekuur en van huisbezoek tot ArbeidsDeskundig onderzoek en nog veel meer).

Uw medewerkers kunnen door heel Nederland terecht (bijv. afhankelijk van de urgentie, woonplaats of gewoon qua voorkeur) zie o.a. de website http://guyraint.nl/contact/vestigingen/ voor de meeste gebruikte locaties (wij kunnen indien en voor zover nodig snel beschikken over aanvullende locaties).

Guyra levert al jaren kwaliteit met een gezonde prijsstelling en onze tarieven zijn al voor het 5e opeenvolgende jaar ongewijzigd.