medimark whats-app  medimark fb  medimark twitter  medimark linkedin  medimark email
Arbodienst Guyra International

Verzuimverzekering | Uw ziekteverzuim verzekerd

Verzuimverzekering automatisch gekoppeld aan Arbodienst?!

Guyra International Arbodienst is een volledig zelfstandige en onafhankelijke Arbodienst. Wij zijn niet automatisch gekoppeld aan een specifieke verzuimverzekering of verzekeraar. Natuurlijk kunnen wij als gecertificeerde Arbodienst voor alle verzekeraars werken. Hierbij behartigen wij primair uw belangen.

Wij vinden hVerzuimverzekeringet belangrijk dat u kiest voor de verzuimverzekering die het beste aansluit bij uw wensen en voor u de beste prijs/kwaliteitsverhouding heeft. Uw verzekeraar eist dan waarschijnlijk wel dat u zich aansluit bij een gecertificeerde Arbodienst.

Dat is op zich prima maar vaak verplicht de verzekeraar u om automatisch gebruik te maken van de door hen geselecteerde Arbodienst.

Ongeacht of deze Arbodienst wel bij past bij uw organisatie en aansluit bij uw persoonlijke wensen/visie….. Die automatische koppeling tussen verzekeraar en arbodienst is zeker niet (altijd) in uw belang.

Daarom vinden wij dat u zelf moet (kunnen) kiezen welke Arbodienst het beste past bij uw organisatie en uw werknemers. Dit is niet altijd de door uw verzekeraar geselecteerde Arbodienst…..

Verzuimverzekering nodig?

Wij willen u zeker nergens toe verplichten maar als u

  • op zoek bent naar een goede verzuimverzekering (of een ander soort verzekering) én
  • graag wilt kunnen kiezen uit een aantal verschillende aanbieders én
  • hierover een goed en onafhankelijk advies wenst

dan bevelen wij u onze assurantiepartner SAA (Samenwerkende Assurantie Adviseurs) van harte aan. Zij zijn u graag van dienst. Ook voor al uw andere verzekeringen! Zie voor meer informatie de website van SAA of mail naar sales@rock-solid.nl dan brengen wij u vrijblijvend met hen in contact.