medimark whats-app  medimark fb  medimark twitter  medimark linkedin  medimark email
Arbodienst Guyra International

Preventief medische onderzoeken

Een balans tussen een goede gezondheid en belastbaarheid tijdens het werk is zeer belangrijk. Werkgevers waken met periodieke Preventief Medische Onderzoeken (PMO) over de gezondheid van hun medewerkers. De werkgever is volgens de Arbowet verplicht dit onderzoek aan te bieden bij bepaalde functies, daar tegenover staat, dat het PMO voor medewerkers vrijwillig is.

Bewustwording en preventie

Na afloop van de keuring bespreekt de arts de resultaten met u en geeft nader advies of informatie, toegespitst op uw specifieke situatie. U wordt zich ervan bewust hoe uw gezondheid en leefstijl elkaar positief kunnen beïnvloeden en hoe u met veelal kleine aanpassingen in uw leefgewoonten de gevonden risico’s snel kunt verminderen.
De arts kunt u ook na de keuring altijd blijven vragen om advies of toelichting; de arts wordt uw coach qua gezondheid zodat u er niet alleen voor staat.

“Wij keuren cliënten en geen patiënten. Daarom is er altijd ruimte voor een vraag en een antwoord.”

Meer informatie, offerte & contact

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met een van onze collega’s van Medimark 010 – 45 31 900 of klik hier om het contactformulier in te vullen.