medimark whats-app  medimark fb  medimark twitter  medimark linkedin  medimark email
Arbodienst Guyra International

Diensten

Onze keuringen

Guyra International arbodienst BV kan de wens van een ieder om te weten hoe de eigen gezondheid in elkaar steekt, uitstekend plaatsen. Wij zijn ten slotte ook mensen. Medische keuringen worden verricht door het Medisch Keuringsinstituut Medimark.
logo_medimark

PMO

Het PMO is een verzameling van methoden die bedrijfsartsen gebruiken om de gezondheid van werknemers binnen organisaties te bewaken en te bevorderen. Het PMO is bedoeld voor individuele werkende medewerkers. Welke onderzoeken worden uitgevoerd hangt samen met de doelstellingen, die de werkgever nastreeft en de branche waarin de organisatie actief is. De werkgever is verplicht om met regelmaat een PMO aan te bieden aan zijn werknemers.

 

Het Medimark team

Alle keuringen worden verricht door artsen van Medimark, die allen reeds langdurig in dienst zijn en een rijke ervaring hebben in het verrichten van een medisch onderzoek en de daarbij behorende preventieve signalen. Het team van Medimark is loyaal, actief, toegewijd en professioneel. Wij vertrouwen erop dat de te keuren personen zich bij de artsen snel op hun gemak voelen.

 

Medische keuringen

Preventief Medisch Onderzoek

Risico Inventarisatie & Onderzoek